tag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post9194460389421006066..comments2023-10-02T07:08:53.864-07:00Comments on Mariannkonyha: Macaron .... újra :)Czakó Mariannhttp://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-45392159937694011892020-06-16T21:01:39.902-07:002020-06-16T21:01:39.902-07:00Kedves Ibolya! Örülök, hogy tetszik a recept és le...Kedves Ibolya! Örülök, hogy tetszik a recept és legalább egy adag sikerült!!! A másik szerintem azért repedt ki, mert akkor már lehet sokat áll, mert mi itthon külön-külön sütjük ...., de én is csak találgatok. Nekem is előfordult sajnos.:( Próbáld meg lerövidíteni a pihentetési/szárítási időt, hátha úgy sikerülni fog. Jó sütögetést! :-)Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-33677336540466389442020-06-16T03:16:26.466-07:002020-06-16T03:16:26.466-07:00Az első adagot akartam írni 🙈Az első adagot akartam írni 🙈Ibolya Csikihttps://www.blogger.com/profile/08190789851427632576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-46710978406484614682020-06-16T03:15:46.008-07:002020-06-16T03:15:46.008-07:00A recept szuper jó én is ezt tanultam egy másik ku...A recept szuper jó én is ezt tanultam egy másik kurzuson. Azé ősi adag fantasztikusan sikerült aztán a többi.... Mindig kihasad :( mar nem tudom mit rontok el Ibolya Csikihttps://www.blogger.com/profile/08190789851427632576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-13954390194184261082019-02-20T11:17:38.270-08:002019-02-20T11:17:38.270-08:00Szia Zsuzsi!Én alsó-felső sütésen sütöm,de így csa...Szia Zsuzsi!Én alsó-felső sütésen sütöm,de így csak egy lap mehet. A kurzuson légkeveréses sütőben sütöttük több lapot egyszerre, de az nagy teljesítményű ipari sütő volt. Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-47818503638444416152019-02-20T08:29:17.298-08:002019-02-20T08:29:17.298-08:00Szia. A sütőt also- felső állásba,vagy légkeverésr...Szia. A sütőt also- felső állásba,vagy légkeverésre kell állítani? És 2 lemez mehet be egyszerre? Köszönöm.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05445238801220150067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-15035545507843860142019-01-29T11:42:16.322-08:002019-01-29T11:42:16.322-08:00Persze nyugodtan ízesítheted mással, csak a folyad...Persze nyugodtan ízesítheted mással, csak a folyadékmennyiség legyen meg, akár csak ugyanannyi tejszínnel.<br />Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-17077274112906206372019-01-29T11:24:51.756-08:002019-01-29T11:24:51.756-08:00Szeretnem megkerdezni hogy a ganachet lehet massal...Szeretnem megkerdezni hogy a ganachet lehet massal is izesiteni?nem kell pont narancslikort hasznalni?Katahttps://www.blogger.com/profile/15101153132647889991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-67452284711075056462018-11-07T05:20:11.237-08:002018-11-07T05:20:11.237-08:00Az első fázisban gyakorlatilag egy marcipánmasszát...Az első fázisban gyakorlatilag egy marcipánmasszát kapunk, ami ha jól ki van dolgozva, akkor igenis krémes, persze nem folyós.Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-51730195986030204412018-11-07T05:19:29.422-08:002018-11-07T05:19:29.422-08:00Kedves Fercsibercsi! Szuper jó a recept, a Desszer...Kedves Fercsibercsi! Szuper jó a recept, a DesszertNeked kurzusán tanultam, mint ahogy olvashattad is, nagyon sokszor sütöttem már és mindig sikerült. Lehet valamit Te olvastál félre, vagy mértél félre .... olvasd el újra, és ha pontosan kimérsz mindent, akkor hidd el garantált a siker! ;-)Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-63361964094189124872018-11-07T04:28:34.806-08:002018-11-07T04:28:34.806-08:00Ez egy marhaság! Nem jó recept, mert a massza kiny...Ez egy marhaság! Nem jó recept, mert a massza kinyomhatatlan kemény lett, tehát valami folyadék el lett írva! Köszi, 3000ft kidobva!Fercsibercsihttps://www.blogger.com/profile/02124020803155070677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-54416225158400938232018-11-07T02:32:03.171-08:002018-11-07T02:32:03.171-08:00Milyen krémes masszárol beszélsz az első fázisban?...Milyen krémes masszárol beszélsz az első fázisban? Nekem egy kemény tésztám lett!Fercsibercsihttps://www.blogger.com/profile/02124020803155070677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-90595513709381677972014-11-12T11:33:57.582-08:002014-11-12T11:33:57.582-08:00Nagyon szívesen Marika ! Jó sütögetést ! :)Nagyon szívesen Marika ! Jó sütögetést ! :)Czakó Mariannhttps://www.blogger.com/profile/00268988709708036857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6073493382426116391.post-69395331276457076272014-11-12T10:29:52.141-08:002014-11-12T10:29:52.141-08:00Nehezen tudok ide írni, most harmadszor csak annyi...Nehezen tudok ide írni, most harmadszor csak annyit, kösz a jó receptet.<br />Marikabmari62https://www.blogger.com/profile/08352518297439857752noreply@blogger.com