2014. január 1., szerda

BÚÉK ! :)



Minden Kedves Olvasómnak, Blogtársamnak, nagyon Boldog, Eredményes Új Esztendőt Kívánok !


A tavalyi év összegzése képpen, szeretném megköszönni azt a sok-sok szeretetet, figyelmet és biztatást amit Tőletek kaptam, ami újra és újra feltöltött pozitív energiával és arra ösztönzött, hogy tovább folytassam a blogírást a receptek közzétételét.

A legsikeresebb receptjeim, a legszebb ünnephez a Karácsonyhoz kapcsolódtak. A Mézeskalács és a Bejgli receptjeimről rengeteg visszajelzést és köszönetet kaptam, hogy mennyire jól sikerültek, és milyen örömet szereztek vele a családjuknak, szeretteiknek. Még Ausztráliából is kaptam üzenetet, hogy megsütötték a bejglimet makadámdióval és mennyei lett. Kicsit úgy érzem ilyenkor, hogy segíthettem másoknak, és öröm a szívemnek, ha a receptjeim boldog fogadtatásra találnak !

2013-ban az  új szerelem az életemben a csokizás, és bonbonozás lett, melynek kapcsán egy teljesen új világba csöppentem és sok új értékes, kedves emberrel ismerkedtem meg. Ebben az évben szeretném majd továbbképezni magam a csokizás terén, mert egy csodálatos, kimeríthetetlen téma, ahol maximálisan kiélheti az ember a fantáziáját, és kreativitását.
2013 kiemelkedő eseménye volt  még a számomra, hogy jelentkeztem egy tortaversenyre, ahol 3. helyezést értem el. Nagy élmény volt, lehet az idén is megpróbálom ! :)

Az idei Új Év, Újholddal köszönt be, amikor megsokszorozódik a teremtő gondolat, és nagyobb energiát kapnak a fogadalmak, tervek a jövőre nézve.

Remélem, hogy a 2014-es év MINDANNYIUNK számára egy RAGYOGÓ ÉV lesz !  Ehhez kívánok nagyon sok erőt, egészséget, kitartást, és sok-sok lehetőséget az álmok megvalósításához !

Szeretettel :

Mariann

 

4 megjegyzés:

  1. Kedves Mariann, nagyon örülök a sikereidnek! Kívánok Neked és a Veled együtt szeretetben élőknek sikeres, boldog új évet, jó egészséget, bőséget!!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mártika ! Köszönöm szépen ! Neked is hasonló szépet és jót kívánok az új évre ! puszillak

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...