Ebben a szürke, borongós időben, arra gondoltam, hogy egy kis tavaszi hangulatot idézek a konyhámba. Éppen ezért a mai ebédünk, ez az egyszerű, de annál finomabb szép zöld spenót lett. A mirelit paraj elkészítésével nem szeretnék senkit untatni, de azért elárulom én mivel szoktam kicsit felturbózni.
Egy zsömlét tejben megáztatok, és botmixerrel pépesítem. A fokhagymás rántás után ezzel engedem fel a spenótót. Tálaláskor parmezánnal szoktam megbolondítani, ettől pikánsabb lesz az íze. Mi még a főtt tojást is szeretjük hozzá, de hallottam, hogy van aki bundás kenyérrel fogyasztja.
Remélem Mindenkire jó hatással lesz ez a kis ZÖLD színterápia! :-)
Jó étvágyat hozzá !
Nagyon guszta a spenótod, mi nagyon szeretjük, tojással meg főleg.
VálaszTörlés