2012. április 11., szerda

Tonhalas masni aszalt paradicsommal



Ha gyors vacsorát szeretnék készíteni, általában valamilyen tésztát főzök. Ez a tésztás étel is 20 perc alatt elkészül, ráadásul a lányom kedvence :)

Hozzávalók :

1 dob. Barilla tészta
2 dob. Rio Mare tonhalkonzerv
1 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2,5 dl tejszín
kevés aszalt paradicsom
só, őrölt bors, kakukkfű
olaj

Elkészítés :

Amíg a tésztát főzzük ami bármilyen lehet, penne, farfalle, spagetti stb.... addig elkészítjük a szószt.
Apróra vágjuk a vöröshagymát és kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzá adjuk a zúzott fokhagymát és rövid ideig megfuttatjuk. Utána hozzáadjuk a lecsöpögtetett és kissé villával szétnyomkodott tonhalat, majd fűszerezzük sóval, frissen őrölt borssal, kakukkfűvel. A végén hozzáöntjük a tejszínt és összerottyantjuk. Tálaláskor a tetéje szórjuk az aszalt paradicsomot.


Jó étvágyat hozzá ! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...